Інформаційне повідомлення про проведення публічного звіту

 

         21 лютого 2020 року відбудеться публічний звіт голови Барської районної державної адміністрації  Дубового Євгенія Володимировича.

         Під час звіту буде презентована інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності райдержадміністрації у 2019 році.

         Регламент заходу:

         10.00-10.30 – публічна презентація (звіт) діяльності районної державної адміністрації.

         10.30-11.15 – обговорення, запитання та відповіді.

         Запрошуємо взяти участь у заході представників громадських рад, громадських об’єднань, професійних спілок, асоціацій роботодавців, некомерційних організацій, засобів масової інформації, експертів.

         Місце проведення: м.Бар, майдан Святого Миколая, 18, зала засідань райдержадміністрації.

         Відповідальний структурний підрозділ: відділ з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Барської райдержадміністрації. 

         Контактна особа: Гуцал Тетяна Володимирівна, головний спеціаліст відділу з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Барської райдержадміністрації, тел.: (04341) 2-24-20.

         Реєстрація учасників публічного звіту – до 9.00 год 21 лютого 2020 року за електронною адресою:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.