Управління СБ України у Вінницькій області просить громадян свідомо та відповідально поставитись до обмежувальних заходів, запроваджених у країні з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 і мінімізації ризиків зараження цією хворобою.

Крім неухильного дотримання запроваджених Урядом правил та рекомендацій,  СБ України у Вінницькій області закликає співвітчизників зберігати спокій і не піддаватись паніці. Не йдіть на провокації та не поширюйте спотворену і неперевірену інформацію щодо дійсного епідеміологічного стану в Україні.

У разі виявлення подібних маніпуляцій та інших спроб дестабілізації суспільної обстановки просимо повідомити про такі факти представників правоохоронних органів. Це, зокрема, стосується даних щодо: готування до організації масових заворушень, грубого порушення вимог Уряду щодо загального карантину, зловживань, пов’язаних із створенням штучного дефіциту медичних засобів індивідуального захисту та ліків тощо.

У разі виявлення таких фактів, прохання невідкладно звертатися на «гарячу

лінію» Управління за телефоном (0432) 53-13-09.

СБ України у Вінницькій області нагадує, що порушення громадського порядку та суспільного спокою тягне за собою передбачену законом відповідальність.

Заздалегідь вдячні за вашу пильність, допомогу та громадянську позицію!