ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

20 грудня 2018 року                                               № 983

 

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання малого приватного підприємства «Надія-2»:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду МПП «Надія-2» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Соболівської сільської ради Теплицького району.

2. Надати в оренду малому приватному підприємству «Надія-2» строком на 10 років земельну ділянку площею 0,0974 га з кадастровим номером 0523786400:03:000:0464 під об’єктами нерухомого майна, що належать цьому підприємству на праві власності, за рахунок земель промисловості, що перебувають в запасі, на території Соболівської сільської ради Теплицького району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

3. Уповноважити Теплицьку райдержадміністрацію (Марцин Л.І.) укласти з малим приватним підприємством «Надія-2» договір оренди землі з орендною платою в розмірі 5 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Малому приватному підприємству «Надія-2»:

1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

2) здійснити, в установленому законодавством порядку, державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                   

В. КОРОВІЙ