РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

30 грудня 2020 року

Вінниця

№ 829

 

ЗАРЕЄСТРОВАНО

у  Центрально-Західному

міжрегіональному управлінні

Міністерства юстиції

(м. Хмельницький)

13 січня 2021 року за № 1/218

 

Про затвердження Тарифів на платні послуги,

що надаються комунальним некомерційним

підприємством «Оратівська центральна

районна лікарня» Оратівської районної Ради

 

Відповідно до статей 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року   № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах  охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах» (із змінами)

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

 

1. Затвердити Тарифи на платні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством «Оратівська центральна районна лікарня» Оратівської районної Ради (додаються).

2. Юридичному відділу апарату Вінницької обласної державної адміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію до Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький).

3. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Хмельницький), з моменту його оприлюднення.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови Вінницької обласної державної адміністрації Наталю ЗАБОЛОТНУ.

 

 

Голова Вінницької обласної

державної адміністрації     

Сергій БОРЗОВ

    Додаток.doc