РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

29 грудня 2021 року

Вінниця

     № 943

 

 Про звільнення від плати за соціальну

послугу стаціонарного догляду

 

 Відповідно до статей 23, 39, Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 року № 576 «Про затвердження порядку надання соціальних послуг особам з інвалідністю та особам похилого віку, які страждають на психічні розлади» (зі змінами), рішення 44 сесії обласної Ради 7 скликання від 23 липня 2020 року   № 951 «Про затвердження порядку надання соціальних послуг стаціонарного догляду особам з інвалідністю та особам похилого віку, які страждають на психічні розлади мешканцям Вінницької області», протоколу засідання Комісії з питань звільнення осіб з інвалідністю та осіб похилого віку, які страждають  на психічні розлади, за соціальну послугу стаціонарного догляду в психоневрологічних інтернатах Вінницької області від 28 грудня 2021 року № 1: 

  1. Звільнити від плати за соціальну послугу стаціонарного догляду в Жмеринському психоневрологічному будинку-інтернаті Валькованого Сергія Олександровича, (персональні дані) року народження. 
  1. Доручити Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації видати путівку на влаштування до Жмеринського психоневрологічного будинку-інтернату Валькованому Сергію Олександровичу, (персональні дані) року народження, для отримання соціальної послуги стаціонарного догляду. 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації                                                 

                                   Сергій БОРЗОВ