РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

30 грудня 2021 року

Вінниця

     № 949

 

                                                                           

Про затвердження Плану заходів

щодо реалізації Державної  стратегії 

розвитку системи протитуберкульозної 

медичної допомоги населенню 

Вінницької області на 2021–2023 роки

 

 

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 18 листопада  2020 року № 1463-р «Про затвердження Плану заходів щодо реалізації  Державної стратегії розвитку системи протитуберкульозної медичної допомоги  населенню на 2020–2023 роки»:

 

  1. Затвердити План заходів щодо реалізації Державної стратегії розвитку системи протитуберкульозної медичної допомоги населенню Вінницької області на 2021–2023 роки (далі – План заходів), що додається.

 

  1. Структурним підрозділам обласної державної адміністрації, головам районних державних адміністрацій, сільським, селищним, міським головам забезпечити виконання Плану заходів, про що інформувати Департамент охорони здоров’я та реабілітації обласної державної адміністрації щокварталу до 25 числа останнього місяця звітного періоду для узагальнення та подальшого інформування обласної державної адміністрації та Міністерства охорони здоров’я України щокварталу до 01 числа місяця, наступного за звітним періодом.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Наталю Заболотну.

 

Голова обласної державної

адміністрації       

Сергій БОРЗОВ

    Додаток. doc