РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

21 лютого 2022 року

Вінниця

     № 74

 

Про затвердження плану заходів на 2022 рік

щодо реалізації Стратегії комунікації з питань

євроатлантичної інтеграції на період до 2025 року

  

        Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 січня 2022 року № 41-р «Про затвердження плану заходів щодо реалізації Стратегії  комунікації з питань євроатлантичної інтеграції України на період до 2025 року»:

1. Затвердити план заходів на 2022 рік щодо реалізації Стратегії комунікації з питань євроатлантичної інтеграції України на період до 2025 року (далі – план заходів), що додається.

2. Структурним підрозділам обласної державної адміністрації інформувати про стан виконання плану заходів Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації щокварталу до 10 числа останнього місяця звітного періоду для подальшого інформування обласної державної адміністрації щокварталу до 25 числа останнього місяця звітного періоду.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації                                                                              

Сергій БОРЗОВ

 

ЗАТВЕРДЖЕНО 

Розпорядження Голови

обласної державної адміністрації

21 лютого 2022 року № 74

 

 

План заходів

на 2022 рік щодо реалізації Стратегії комунікації з питань

євроатлантичної інтеграції України на період до 2025 року

 

 Забезпечити:

 

1) наповнення офіційного вебсайту обласної державної адміністрації інформацією про головні події, прийняті рішення та заходи у сфері євроатлантичної інтеграції, а також роз’яснення щодо їх значення для суспільства, отримані або очікувані результати.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації.

 

Протягом 2022 року;

 

2) проведення регулярних зустрічей між представниками територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, обласної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування з питань інформування щодо перебігу реформ в рамках євроатлантичної інтеграції.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації.

 

Протягом 2022 року;

 

3) проведення регулярних тематичних комунікаційних заходів (брифінгів, пресконференцій, інтернет-конференцій) щодо мети, змісту, перебігу та результатів заходів з реалізації стратегічного курсу євроатлантичної інтеграції.

 

Департаменти обласної державної

адміністрації:

інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, міжнародного співробітництва та регіонального розвитку.

 

Протягом 2022 року;

 

4) надання до Міністерства культури та інформаційної політики аналітичних висновків про суть, стан та отримані або очікувані результати від заходів і рішень у сфері євроатлантичної інтеграції України для формування аналітичного дайджесту.

 

Департамент інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю

обласної державної адміністрації.

 

Щокварталу у 2022 році;

 

5) включення до програм підвищення кваліфікації для посадових осіб місцевого самоврядування модулів щодо євроатлантичної інтеграції та інформаційної взаємодії (комунікації) з євроатлантичної інтеграції.

 

Вінницький регіональний центр

підвищення кваліфікації.

 

Протягом ІІІ кварталу 2022 року;

 

6) проведення навчання за короткостроковими програмами для державних службовців обласної державної адміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування, відповідальних за зв’язки із засобами масової інформації та громадськістю щодо практичного впровадження методичних рекомендацій.

 

Вінницький регіональний центр

підвищення кваліфікації.

 

Протягом ІІІ кварталу 2022 року;

 

7) розроблення та розповсюдження методичного посібника для публічних службовців на тему: «Інформаційна безпека України. Курс на євроінтеграцію».

Вінницький регіональний центр

підвищення кваліфікації.

 

Протягом 2022 року.

 

 

Директор Департаменту інформаційної

діяльності та комунікацій з громадськістю

обласної державної адміністрації                                     

Світлана ВАСИЛЮК