РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

23 лютого 2022 року

Вінниця

     № 86

 

Про формування інформаційної політики

з питань дозвільної системи у сфері

господарської діяльності

 

Відповідно до статті 8 Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», Закону України «Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності», з метою забезпечення організаційних засад інформаційної політики з питань дозвільної системи у сфері господарської діяльності:

1. Структурним підрозділам обласної державної адміністрації, відповідальним за підготовку та видачу документів дозвільного характеру, районним державним адміністраціям до 01 березня 2022 року забезпечити розміщення, а надалі оновлення на власних вебсайтах та на вебсайті обласної державної адміністрації інформації, необхідної для провадження господарської діяльності та одержання документів дозвільного характеру, зокрема про перелік об’єктів нерухомого майна, що потребують реконструкції, перелік будівель, приміщень, земельних ділянок, які надаються або можуть бути надані в оренду.

2. Рекомендувати сільським, селищним, міським територіальним громадам розміщувати на власних вебсайтах інформацію, необхідну для провадження господарської діяльності та одержання документів дозвільного характеру, зокрема про перелік об’єктів нерухомого майна, що потребують реконструкції, перелік будівель, приміщень, земельних ділянок, які надаються або можуть бути надані в оренду.

3. Управлінню цифрової трансформації апарату обласної державної адміністрації до 01 березня 2022 року створити відповідний розділ на вебсайті обласної державної інформації та забезпечити своєчасне оприлюднення та оновлення інформації, наданої структурними підрозділами обласної державної адміністрації, відповідальними за підготовку та видачу документів дозвільного характеру, районними державними адміністраціями.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації                                                                                 

Сергій БОРЗОВ