З метою забезпечення дотримання принципів прозорості і доступності,  вивчення та врахування громадської думки, відповідно до вимог рішення Національного агентства з питань запобігання корупції від 08 грудня 2017 року №1379 «Про затвердження Порядку підготовки, подання антикорупційних програм на погодження до Національного агентства з питань запобігання корупції та здійснення їх погодження», зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 22.01.2018 за № 87/31539, пропонуємо представникам громадськості та експертам  з  антикорупційної  діяльності  (які  володіють знаннями про внутрішнє  і  зовнішнє  середовище  обласної  державної  адміністрації  та  мають досвід роботи у сфері її діяльності) долучитися  до  публічного громадського обговорення проєкту Антикорупційної  програми  обласної  державної  адміністрації  на  2021–2022 роки.

Строк подання пропозицій: до 14 червня 2021 року.

Номер телефону, за яким приймаються пропозиції: (0432) 65-17-66.

Контактна особа: Гусак Олег Іванович – завідувач сектору з питань запобігання корупції апарату Вінницької обласної державної адміністрації.

Електронна скринька для подання пропозицій в режимі електронного листування: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

 Проєкт Антикорупційної програми

Додаток 1

Додаток 2