Вчора, 15 березня, в читальному залі Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського відбулися урочистості з нагоди відзначення 25-річчя діяльності Вінницької обласної організації Суспільної Служби України.

Зазначимо, що Вінницька обласна організація Суспільної Служби України – це одна з найдосвідченіших та найдієвіших організацій громадянського суспільства Вінниччини. Члени організації займається сприянням у вирішенні низки актуальних питань регіональної політики, зокрема щодо підтримки людей з інвалідністю, допомоги сиротам та людям поважного віку, у тому числі й фінансової, роботи з молоддю, підтримки українського шкільництва, надання стипендій талановитим студентам, розвитку волонтерського руху на Вінниччині, опіки над ветеранами Української повстанської армії та репресованими, а також дослідженням маловідомих фактів з історії України та книговидавництвом.

За час свого існування Вінницька обласна організація Суспільної Служби України реалізувала та продовжує виконання низки проектів та програм, таких як «Благодійні Їдальні та Банки Харчів», «Родина – родині», «Різдво для всіх» та інших.

«Хочу подякувати членам нашої організації за їх плідну роботу. Здобутки Суспільної Служби України – це виключно результат спільних зусиль та важкої праці», – відзначила голова Вінницької обласної організації Суспільної Служби України Анна Чайковська.

Суспільна Служба Українців Канади привітала Вінницьку обласну організацію Суспільної Служби України з 25-річчям плідної діяльності на території області.

«Сьогодні ми не вітали б Вінницьку обласну організацію Суспільної Служби України, якби не було відданих їй членів організації, котрі зробили вагомий внесок у розбудову громадянського суспільства в Україні. Ми гордимося успіхами Вашої організації та бажаємо, щоб ці успіхи лише зростали на користь суспільства, Вінниці, Вінницької області та України», – зазначила у своєму листі голова Суспільної Служби Українців Канади Божена Іванусів.

З нагоди 25-річчя діяльності Вінницької обласної організації Суспільної Служби України, найактивніших членів організації було відзначено Подяками обласної державної адміністрації та обласної Ради.