ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Вінницької обласної державної адміністрації

про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проекту

«Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області на 2019-2021 роки»

 

Зміст проекту винесеного на обговорення:

обговорення проекту «Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області на 2019-2021 роки» (далі – проект).

 

Мета розроблення проекту:

виконання Законів України «Про державну підтримку засобів масової інформації і соціальний захист журналістів», «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», Указів Президента України від 23 червня 1998 року № 816 «Про деякі заходи з розвитку книговидавничої справи в Україні», від 09 грудня 2000 року № 1323 «Про додаткові заходи щодо безперешкодної діяльності засобів масової інформації, подальшого утвердження свободи слова в Україні», від 01 серпня 2002 року № 683 «Про додаткові заходи щодо забезпечення відкритості у діяльності органів державної влади», від 09 листопада 2002 року № 1217 «Про додаткові заходи щодо державної підтримки національного книговидання та книгорозповсюдження», від 26 лютого 2016 року № 68 «Про сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні», постанов Кабінету Міністрів України від 05 листопада 2008 року № 976 «Про затвердження Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади», від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», від 12 жовтня 2011 року № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими організаціями та творчими спілками, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка».

 

Мета проведення електронних консультацій з громадськістю:

збір пропозицій та зауважень до вищезазначеного проекту.

 

Текст проекту розміщено на офіційному веб-сайті обласної державної адміністрації – www.vin.gov.ua (рубрика «Консультації з громадськістю», розділ «Публічне громадське обговорення»).

 

Строк подання пропозицій та зауважень: до 21 вересня 2018 року.

 

Номер телефону, за яким надаються консультації з обговорюваного питання та приймаються пропозиції: (0432) 56-19-57.

 

Контактні особи: Василишина Олена Анатоліївна – заступник начальника управління – начальник відділу комунікацій з громадськістю  управління комунікацій з громадськістю  Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

 

Електронна скринька для подання пропозицій в режимі електронного листування: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

Письмові пропозиції надсилати за адресою: 21100 м. Вінниця, вул. Театральна, буд. 14, Вінницька обласна державна адміністрація, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

 

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: після 21 вересня 2018 року на веб-сайті Вінницької обласної державної адміністрації www.vin.gov.ua.