10 вересня 2021 року розпочалось публічне громадське обговорення проєкту наказу директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації «Про затвердження Порядку відшкодування та розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію у Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької обласної державної адміністрації».

 

Місце проведення: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (м. Вінниця, вул. Театральна, 14, 4 поверх, пресцентр).

Окрім того, пропозиції та зауваження до проєкту наказу в ході проведення публічного громадського обговорення приймаються на електронну адресу Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

Відповідальні за захід: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації.

 

Контактна особа: Краснова Тетяна Юріївна – головний спеціаліст-юристконсульт Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (тел.: (0432) 67-25-44).

 

Проєкт наказу директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації «Про затвердження Порядку відшкодування та розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію у Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької обласної державної адміністрації» додається.

Проєкт наказу