ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Вінницької обласної державної адміністрації

про проведення консультацій з громадськістю щодо обговорення

внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації

«Про утворення Координаційної ради з питань сприяння розвитку громадянського суспільства»

 

22 лютого 2018 року відбудеться обговорення питань щодо внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 12 травня 2016 року № 326 «Про утворення Координаційної ради з питань сприяння розвитку громадянського суспільства» у частині затвердження нового складу Координаційної ради.

 

Мета проведення консультацій з громадськістю: затвердження нового складу Координаційної ради з питань сприяння розвитку громадянського суспільства.

 

Регламент заходу:

16.00 – 17.00 – обговорення.

 

Запрошуємо взяти участь у заході представників Громадської ради при облдержадміністрації, Громадської ради при обласній Раді, громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, засобів масової інформації, експертів.

 

Місце проведення: м. Вінниця, вул. Соборна, 70, 4 поверх, зала засідань Вінницької облдержадміністрації.

 

Відповідальний структурний підрозділ: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

 

Контактна особа: Василишина Олена Анатоліївна – заступник начальника управління – начальник відділу комунікацій з громадськістю управління комунікацій з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, тел.: (0432) 56-19-51.

 

Інформацію про учасників просимо надати до 19 лютого 2018 року на електрону адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..