Звіт за результатами публічного громадського обговорення

 

Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення:

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

 

Назва проекту акту, винесеного на обговорення:

Проект розпорядження голови облдержадміністрації «Про затвердження обласного плану заходів на 2018 рік щодо реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки».

 

Учасники обговорення:

Інститути громадянського суспільства, громадськість, органи виконавчої влади та місцевого самоврядування.

 

Інформація про пропозиції, що надійшли до органу виконавчої влади за результатами обговорення:

У ході обговорення до проекту розпорядження від голови Хмільницької районної громадської організації «Право» Дороха В.В. надійшли наступні пропозиції:

  1. Продовжити термін обговорення проекту розпорядження «Про затвердження обласного плану заходів на 2018 рік щодо реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки»;
  2. Провести консультації щодо підготовки Плану заходів на 2018 рік щодо реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки за участю членів Регіональної коаліції для забезпечення громадського супроводу реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки в Вінницькій області (коаліцію було створено 15 листопада 2017 року. Координатор – Віталій Дорох, Хмільницька районна громадська організація «Право» http://forumhm.org/na-vinychchyni-stvoryly-koalitsiyu-yaka-suprovodzhuvatyme-realizatsiyu-natsionalnoji-stratehiji-rozvytku-hromadyanskoho-suspilstva;
  3. Розробити проект розпорядження «Про затвердження обласного плану заходів на 2018 рік щодо реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки» з врахуванням пропозицій Регіональної коаліції для забезпечення громадського супроводу реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки в Вінницькій області.

Інформація про врахування пропозицій та зауважень:

За результатами розгляду пропозицій буде проведено зустріч із членами Регіональної коаліції для забезпечення громадського супроводу реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки в Вінницькій області та членами Громадської ради при облдержадміністрації.

Пропозиції надані головою Хмільницької районної громадської організації «Право» Дорохом В.В. будуть враховані у проекті розпорядження голови облдержадміністрації «Про затвердження обласного плану заходів на 2018 рік щодо реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки».