Двадцять газорозподільних компаній України, які працюють під брендом Регіональноï Газової компанії, підготували великий проект як подарунок краïні до 30-ої річниці незалежності.
Проект розповідає історію краïни крізь призму успішного розвитку індустріальних аграрних та інших економічних лідерів регіонів, які обрали джерелом енергії блакитне паливо, є унікальними та успішними.
В рамках даного проекту АТ «Вiнницягаз» виготовив відеоролик про роль потужних пiдприємств у розвитку економіки краю і держави вцілому та місце енергоносіїв у дiяльностi кожного підприємства. Тим самим РГК та AT «Вiнницягаз» засвідчують, що сильна процвітаюча Украïна неможлива без сильної економіки регіонів.
На Вінниччині є багато різних компаній, як малих, так і великих, з багаторічною історією та зовсім молодих. Усi разом вони будують економіку регіону, сприяють розвитку громад і територій, чим заслуговують на повагу та відзначення. Однак, в рамках даного проекту ми не могли розказати про всіх та обрали два з числа найпотужніших в області.
Кожен регiон унікальний та багатогранний по-своєму. Історія та гордість краю - його найпотужнiшi пiдприємства. А високорозвинена індустрія стала можливою завдяки газифікації підприємств-флагманiв та нових, народжених незалежністю.
Проект охоплює 16 регіонів. Тож саме на часі - відео-марафон «30 років Незалежності України: «Енергія перетворення триває!»
 
 
Tags: