ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 15 червня 2017 року                                                     № 426

 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі

(на місцевості)

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 92, 122, 123, 186 Земельного кодексу України, статті 31 Лісового кодексу України, наказу Державного комітету України із земельних ресурсів від 18 травня 2010 року № 376 «Про затвердження Інструкції про встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та їх закріплення межовими знаками», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16 червня 2010 року за № 391/17686, пункту 2 перехідних положень Закону України «Про державний земельний кадастр», враховуючи клопотання Державного підприємства «Могилів-Подільське лісове господарство»:

 1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які перебувають в постійному користуванні державного підприємства «Могилів-Подільське лісове господарства» площею 652,4031 га на території Козлівської сільської ради Могилів-Подільського району та 328,0766 га на території Бахтинської сільської ради Мурованокуриловецького району, за межами населених пунктів, для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг, згідно з додатком.

 2. Уповноважити Могилів-Подільську (Китасюк О.І.) та Мурованокуриловецьку (Ладан С.В.) райдержадміністрації зареєструвати в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно за державою право власності на земельні ділянки, зазначені у пункті 1 цього розпорядження.

 3. Державному підприємству «Могилів-Подільське лісове господарство» виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

 4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Перший заступник голови

    облдержадміністрації                                                                   

А.ГИЖКО