ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

18 вересня 2018 року                       № 720

 

 

Про деякі заходи щодо управління автомобільними дорогами загального користування місцевого значення

 

Відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про автомобільні дороги», розпоряджень голови облдержадміністрації від 04 вересня 2018 року № 690 «Про передачу автомобільних доріг загального користування місцевого значення»:

 1. Заступнику голови облдержадміністрації Броварнику В.М. затвердити акти приймання-передачі автомобільних доріг загального користування місцевого значення, що додаються.

 2. Закріпити за Державним підприємством «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» на праві оперативного управління автомобільні дороги загального користування місцевого значення, які передані з балансу Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації на баланс Державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» згідно з актами, затвердженими цим розпорядженням.

 3. Державному підприємству «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» (Костенко В.В.):

 1) у двотижневий строк повідомити про передачу об’єктів Головне управління статистики у Вінницькій області, Головне управління державної фіскальної служби у Вінницькій області, Департамент фінансів облдержадміністрації, Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації, регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій області для внесення відомостей до Єдиного реєстру об’єктів державної власності;

 2) здійснити в установленому законодавством порядку оформлення та державну реєстрацію речових прав на об’єкти за державою в особі облдержадміністрації, у тому числі права постійного користування земельними ділянками, на яких вони розміщені.

 4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Броварника В.М.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                       

    В. КОРОВІЙ

 

   

    Додатки.7Z