ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

15 листопада 2018 року                                           № 881

 

Про надання земельної ділянки водного фонду в оренду

 

Відповідно до статей 17, 93, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, враховуючи розпорядження голови облдержадміністрації від 16 лютого 2016 року № 76 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду» та клопотання сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Вернигородоцьке»:

 1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб на умовах оренди СТОВ «Вернигородоцьке» із земель запасу на території Вернигородоцької сільської ради Козятинського району, за межами населеного пункту.

 2. Надати сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «Вернигородоцьке» в оренду земельну ділянку водного фонду, загальною площею 23,2395 га з кадастровим номером 0521480800:04:001:0512, на території Вернигородоцької сільської ради Козятинського району, за межами населеного пункту, для рибогосподарських потреб.

 3. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації (Ткачук М.Ф.) укласти договір оренди водного об’єкта з сільськогосподарським товариством з обмеженою відповідальністю «Вернигородоцьке» з річною орендною платою в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки терміном на 20 років.

 4. Відділу у Козятинському районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

 5. Сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «Вернигородоцьке» в 30-денний строк з дня одержання підписаного сторонами та погодженого Державним агентством водних ресурсів України договору оренди водного об’єкта зареєструвати його в установленому законодавством порядку.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

        адміністрації                                                                            

   В. КОРОВІЙ