ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

11 лютого 2019 року                                     № 102

 

 

Про утворення управління  розвитку інфраструктури Вінницької обласної державної адміністрації та управління транспорту Вінницької обласної державної адміністрації та внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації  від 08 листопада 2017 року № 789

 

Відповідно до статей 5, 47 Закону України «Про місцеві державні     адміністрації», статей 104-107 Цивільного кодексу України, постанов Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2012 року № 606 «Про затвердження рекомендаційних переліків структурних підрозділів обласної, Київської та Севастопольської міської, районної, районної в мм. Києві та Севастополі державних адміністрацій», від 12 березня 2005 року № 179 «Про упорядкування структури апарату центральних органів виконавчої влади, їх територіальних підрозділів та місцевих державних адміністрацій» і від 25 березня 2014 року № 91 «Деякі питання діяльності місцевих державних адміністрацій»:

 1. Утворити управління розвитку інфраструктури Вінницької обласної державної адміністрації як юридичну особу публічного права із штатною чисельністю 20 одиниць та управління транспорту Вінницької обласної державної адміністрації як юридичну особу публічного права із штатною чисельністю 15 одиниць, реорганізувавши шляхом поділу Департамент житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації.

 2. Утворити комісію з реорганізації Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації згідно з додатком.

 3. Установити двомісячний строк заявлення кредиторами своїх вимог до Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації, що реорганізовується, з дня опублікування відповідного повідомлення.

 4. Заступнику голови облдержадміністрації Броварнику В.М. попередити директора Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації Волкова С.А. про його наступне вивільнення у зв’язку з реорганізацією згідно з законодавством.

 5. Директору Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації Волкову С.А.:

 5.1. Протягом трьох робочих днів з дня видання цього розпорядження повідомити про реорганізацію Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації орган державної реєстрації та вжити інших організаційних заходів, пов’язаних із реорганізацією юридичної особи публічного права.

 5.2. Попередити працівників Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації про їх наступне вивільнення у зв'язку із реорганізацією вищеназваного Департаменту.

 6. Внести до розпорядження голови облдержадміністрації від 08 листопада 2017 року № 789 «Про перелік структурних підрозділів облдержадміністрації» таку зміну:

 Затвердити перелік структурних підрозділів облдержадміністрації та їх граничну чисельність у новій редакції, що додається.

 7. Департаменту фінансів облдержадміністрації (Копачевський М.А.) розробити проект розпорядження голови облдержадміністрації щодо встановлення фонду оплати праці та видатків на утримання структурних підрозділів облдержадміністрації та їх граничної чисельності з урахуванням цього розпорядження.

 8. Контроль за виконанням цього розпорядженням залишаю за собою.

  

Голова обласної державної

        адміністрації                                                                        

     В. КОРОВІЙ

                    

  

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови

облдержадміністрації

08 листопада 2017 року  № 789 

(у редакції розпорядження голови облдержадміністрації

від 11 лютого 2019 року № 102)

 

П Е Р Е Л І К

структурних підрозділів облдержадміністрації та їх гранична чисельність

 

№ з/п

 Найменування структурного підрозділу

Гранична чисельність працівників

1.

Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів

 

70

2.

Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку

 

67

3.

Департамент соціальної та молодіжної політики

 

65

4.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

26

5.

Департамент освіти і науки

 

31

6.

Департамент охорони здоров’я

 

31

7.

Департамент фінансів

 

78

8.

Департамент цивільного захисту

 

31

9.

Департамент будівництва, містобудування та архітектури

 

27

10.

Управління культури і мистецтв

 

21

11.

Управління у справах національностей та релігій

 

12

12.

Управління фізичної культури та спорту

 

13

13.

Служба у справах дітей

 

12

14.

Державний архів області

 

47

15.

Управління дорожнього господарства

 

15

16.

Управління розвитку інфраструктури 

 

20

17.

Управління транспорту

 

15

Всього

581

 

 

Додаток

до розпорядження голови

облдержадміністрації

від 11 лютого 2019 року № 102

 

С К Л А Д

Комісії з реорганізації Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури  Вінницької обласної державної адміністрації

 

Прізвище, ім'я,

по батькові

Посада

БУРКОВСЬКА

Тетяна Володимирівна

заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької обласної державної адміністрації –

начальник управління житлово-комунального господарства, голова Комісії

 

ОВЕРЧУК

Світлана Олександрівна

 

начальник відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності-головний бухгалтер Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької обласної державної адміністрації

 

МАГДИЧ

Іван Юрійович

начальник відділу енергетичного менеджменту управління транспорту, енергетики та зв’язку Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької обласної державної адміністрації

 

МИЗЮК

Віталій Ілліч

головний спеціаліст відділу транспорту управління транспорту, енергетики та зв’язку Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької обласної державної адміністрації

 

ЮРЛОВА

Лариса Іванівна

головний спеціаліст-юрисконсульт відділу юридичного забезпечення Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької обласної державної адміністрації

 

 Керівник апарату

 облдержадміністрації                                                                                                  

                                 В. БОЙКО