ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

12 червня 2019 року               № 444

 

 

Деякі питання управління нерухомим майном

 

Відповідно до Положення про порядок передачі об'єктів права державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482, розпорядження Кабінету Міністрів України від 24 квітня 2019 року № 263-р «Про віднесення державного майна у м. Вінниці до сфери управління Вінницької обласної державної адміністрації»:

1. Затвердити акт приймання-передачі будівель та споруд по вул. С. Петлюри, 15 у м. Вінниці зі сфери управління Державного комітету телебачення і радіомовлення України до сфери управління облдержадміністрації, що додається.

2. Визначити балансоутримувачем нерухомого майна, зазначеного у пункті 1 цього розпорядження, з правом оперативного управління, Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації.

3. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації (Мережко В.М.) у двотижневий термін:

1) повідомити про передачу нерухомого майна органи державної статис-тики, державної податкової служби, охорони культурної спадщини, фінансові органи, Фонд державного майна України та Мінекономрозвитку;

2) здійснити, в установленому законодавством порядку, державну реєстра-цію речових прав на нерухоме майно.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації

В. КОРОВІЙ