ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 11 січня 2017 року № 10



Про присудження Всеукраїнської літературно-мистецької премії
імені Степана Руданського


Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 13 лютого 2006 року № 44 «Про Всеукраїнську літературно-мистецьку премію імені Степана Руданського» та протоколу засідання конкурсного журі з визначення переможців конкурсу на здобуття звання лауреата та дипломантів Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені Степана Руданського від 16 грудня 2016 року:

1. Оголосити лауреатом Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені Степана Руданського за 2016 рік Мудрик Ксенію Петрівну за багатогранну працю з пропаганди життя і творчості Степана Руданського, розбудову музею всесвітньо відомого письменника-класика української літератури.

2. Визначити дипломантами Всеукраїнської літературно-мистецької премії імені Степана Руданського Єлішевича Григорія Львовича за книгу «Гумористичний літопис» та Савчука Миколу Васильовича за гумористичні книги «Мобільне нещастя» і «На дорозі».

3. Управлінню культури і мистецтв облдержадміністрації (Городинський С.С.) забезпечити вручення премії і дипломів та здійснити виплату грошових винагород громадянам, зазначеним у пунктах 1, 2 цього розпорядження, коштом передбаченим обласним бюджетом на інші культурно-освітні заклади та заходи.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації І.Івасюка.




Голова обласної державної
адміністрації

В. КОРОВІЙ