ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ



від 17 січня 2017 року № 14



Про відзначення на Вінниччині Дня Соборності України

 


Відповідно до Указу Президента України від 13 листопада 2014 року № 871/2014 «Про День Соборності України», рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня», з метою виховання у громадян почуття патріотизму, поваги до історичного минулого свого народу, враховуючи визначне історичне значення соборності України та українського визвольного руху XX століття, пов'язаного із боротьбою за незалежність України:

1. Утворити організаційний комітет з підготовки та відзначення на Вінниччині Дня Соборності України (далі – Організаційний комітет) у складі згідно з додатком 1 та затвердити відповідні заходи (далі – Заходи), що додаються.

2. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради з виплатою грошової винагороди представників громадськості області, за їх вагомий внесок у консолідацію українського суспільства та розбудову незалежної демократичної держави згідно з додатками 2, 3.

3. Райдержадміністраціям, виконкомам міських рад міст обласного значення, структурним підрозділам облдержадміністрації забезпечити виконання заходів, про що інформувати Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації до 25 січня 2017 року для узагальнення та подальшого інформування облдержадміністрації до 27 січня 2017 року.

4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) профінансувати видатки, пов’язані з виплатою грошових винагород до Почесної грамоти облдержадміністрації та обласної Ради і на проведення Заходів коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші видатки, відповідно до кошторису.

5. Управлінню культури і мистецтв облдержадміністрації (Городинський С.С.) профінансувати видатки для проведення вищезазначених Заходів коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші культурно-освітні заклади та заходи, згідно із кошторисом.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Івасюка І.Д.



Голова обласної державної
адміністрації

В. КОРОВІЙ