ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 27 березня 2017 року                                                    № 212

 

 

Про утворення Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької обласної державної адміністрації
та внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації
від 29 грудня 2012 року № 750

 

Відповідно до статей 5, 47 Закону України «Про місцеві державні     адміністрації», статей 104-107 Цивільного кодексу України, постанов Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2012 року № 606 «Про затвердження рекомендаційних переліків структурних підрозділів обласної, Київської та Севастопольської міської, районної, районної в мм. Києві та Севастополі державних адміністрацій», від 12 березня 2005 року № 179 «Про упорядкування структури апарату центральних органів виконавчої влади, їх територіальних підрозділів та місцевих державних адміністрацій» і від 25 березня 2014 року № 91 «Деякі питання діяльності місцевих державних адміністрацій»:

 1. Утворити Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької обласної державної адміністрації, реорганізувавши шляхом злиття Департамент агропромислового розвитку Вінницької обласної державної адміністрації та Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

 2. Утворити комісії з реорганізації структурних підрозділів облдержадміністрації, що реорганізуються, згідно з додатками 1, 2.

 3. Установити двомісячний строк заявлення кредиторами своїх вимог до Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної державної адміністрації та Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, що реорганізовуються, з дня опублікування відповідних повідомлень.

 4. Установити, що Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької обласної державної адміністрації є правонаступником прав та обов’язків відповідно Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної державної адміністрації та Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, що реорганізовуються.

 5. Попередити керівників та заступників керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, що реорганізуються, про їх наступне вивільнення у зв’язку з реорганізацією згідно з додатком 3.

 6. Заступнику директора Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної державної адміністрації – начальнику управління економічного аналізу, фінансового забезпечення та соціально-економічного розвитку АПК Кирилюк В.М. та директору Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Ткачуку М.Ф.:

 6.1. Протягом трьох робочих днів з дня видання цього розпорядження повідомити про реорганізацію юридичних осіб орган державної реєстрації та вжити інших організаційних заходів, пов’язаних із реорганізацією юридичних осіб.

 6.2. Попередити працівників Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної державної адміністрації та Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації про наступне їх вивільнення у зв'язку із реорганізацією вищеназваних Департаментів.

 7. Внести до розпорядження голови облдержадміністрації від 29 грудня 2012 року № 750 «Про перелік структурних підрозділів облдержадміністрації» таку зміну:

 Затвердити перелік структурних підрозділів облдержадміністрації та їх граничну чисельність у новій редакції, що додається.

 8. Департаменту фінансів облдержадміністрації (Копачевський М.А.) розробити проект розпорядження голови облдержадміністрації щодо встановлення фонду оплати праці та видатків на утримання структурних підрозділів облдержадміністрації та їх граничної чисельності з урахуванням цього розпорядження.

 9. Контроль за виконанням цього розпорядженням залишаю за собою.

 

  Голова обласної державної

        адміністрації                                                                             

В. КОРОВІЙ

                  

 

Doro 212