ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ



від 01 лютого 2017 року № 34



Про надання в оренду земельної ділянки водного фонду


Відповідно до статей 17, 93, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, враховуючи розпорядження голови облдержадміністрації від 20 листопада 2015 року № 712 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду» та клопотання фізичної особи-підприємця Уманчук Альони Дмитрівни:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду для рибогосподарських потреб фізичній особі-підприємцю Уманчук Альоні Дмитрівні, на території Гавришівської сільської ради Вінницького району.

2. Надати фізичній особі-підприємцю Уманчук Альоні Дмитрівні в оренду земельну ділянку водного фонду, загальною площею 3,1719 га, з кадастровим номером 0520681200:01:006:0221, на території Гавришівської сільської ради Вінницького району, за межами населеного пункту.

3. Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації (Неїлик М.М.) укласти договір оренди водного об'єкту з фізичною особою-підприємцем Уманчук Альоною Дмитрівною з річною орендною платою в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, терміном на 20 років, для рибогосподарських потреб.

4. Уповноважити Вінницьку райдержадміністрацію на здійснення заходів щодо державної реєстрації за державою права власності на земельну ділянку, зазначену в пункті 2 цього розпорядження.

5. Управлінню Держгеокадастру у Вінницькому районі внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

6. Фізичній особі-підприємцю Уманчук Альоні Дмитрівні в 30-денний строк зареєструвати договір оренди водного об’єкту в установленому законодавством порядком, після його підписання сторонами та погодження Державним агентством водних ресурсів України.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.


Голова обласної державної
адміністрації
В. КОРОВІЙ