ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ



від 01 лютого 2017 року № 48


Про надання в оренду земельної ділянки


Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання приватного підприємства «Адоніс»:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що надається на умовах оренди приватному підприємству «Адоніс» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Будянської сільської ради Тростянецького району.

2. Надати в оренду приватному підприємству «Адоніс» терміном на 20 років земельну ділянку площею 0,30 га з кадастровим номером 0524180600:01:003:0199 за рахунок земель промисловості на території Будянської сільської ради Тростянецького району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

3. Доручити Тростянецькій райдержадміністрації (Лобань Л.І.) укласти договір оренди земельної ділянки з приватним підприємством «Адоніс» з орендною платою в розмірі 5 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Відділу Держгеокадастру у Тростянецькому районі внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

5. Зобов'язати приватне підприємство «Адоніс»:

1) виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

2) здійснити державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою в установленому законом порядку.

6. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.


Голова обласної державної
адміністрації
В. КОРОВІЙ