ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ


РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 01 лютого 2017 року № 54



Про надання в оренду земельної ділянки

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання приватного підприємства «Яблуновиця»:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) приватному підприємству «Яблуновиця».

2. Надати в оренду приватному підприємству «Яблуновиця» строком на 10 років земельну ділянку площею 2,2758 га з кадастровим номером 0523187900:02:004:0117 під об’єктами нерухомого майна, що належать цьому підприємству на праві власності, за рахунок земель промисловості державної власності, на території Яблуновицької сільської ради Оратівського району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

3. Уповноважити Оратівську райдержадміністрацію (Поліщук В.І.) укласти договір оренди землі з приватним підприємством «Яблуновиця» з орендною платою у розмірі 4% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки протягом перших п’яти років оренди, з наступною зміною розміру орендної плати на 5% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Відділу Держгеокадастру у Оратівському районі внести зміни в земельно-облікові документи.

5. Зобов’язати приватне підприємство «Яблуновиця»:

1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

2) здійснити державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою в установленому законом порядку.

6. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.



Голова обласної державної
адміністрації
В. КОРОВІЙ