ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ



від 01 лютого 2017 року № 61


Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок
в натурі (на місцевості)


Відповідно до статей 17, 79-1, 92, 122, 123 Земельного кодексу України, статті 31 Лісового кодексу України, пункту 2 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про державний земельний кадастр», враховуючи клопотання державного підприємства «Жмеринське лісове господарство»:

1. Надати дозвіл державному підприємству «Жмеринське лісове господарство» на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які знаходяться в постійному користуванні цього підприємства загальною площею 7473,10 га на території окремих територіальних громад Барського та Мурованокуриловецького районів, за межами населених пунктів, для ведення лісового господарства та пов’язаних з ним послуг, згідно з додатком.

2. Державному підприємству «Жмеринське лісове господарство»:

1) замовити виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості);

2) зареєструвати земельні ділянки в Державному земельному кадастрі;

3) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

3. Відділам Держгеокадастру у Жмеринському та Мурованокурило-вецькому районах внести зміни в земельно-облікові документи.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А. П.



Голова обласної державної
адміністрації
В. КОРОВІЙ

Doro 61.doc