ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ



від 16 лютого 2017 року № 111



Про сприяння проведенню громадської експертизи
діяльності облдержадміністрації


Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05 листопада 2008 року № 976 «Про затвердження Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади» та у зв’язку із надходженням запиту громадської організації «Автомайдан Вінниччина» щодо проведення громадської експертизи від 13 лютого 2017 року № 4:

1. Затвердити склад робочої групи для підготовки матеріалів громадської експертизи діяльності облдержадміністрації (далі – Робоча група), що додається.

2. Членам Робочої групи сприяти громадській організації «Автомайдан Вінниччина» у проведенні громадської експертизи.

3. Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації (Заболотна Н.М.) забезпечити взаємодію з представником громадської організації «Автомайдан Вінниччина» під час проведення громадської експертизи.

4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) у тижневий строк розмістити інформацію про надходження запиту щодо проведення громадської експертизи та цього розпорядження на веб-сайті облдержадміністрації.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови-директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Івасюка І.Д.


Голова обласної державної
адміністрації

В. КОРОВІЙ

Doro 111