ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ



РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 28 лютого 2017 року № 131




Про затвердження регіонального плану заходів з виконання рекомендацій, викладених у заключних зауваженнях, наданих Комітетом ООН з прав осіб з інвалідністю, до першої доповіді України про виконання Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю на період до 2020 року



Відповідно до статті 23 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 року № 1073-р «Про затвердження плану заходів з виконання рекомендацій, викладених у заключних зауваженнях, наданих Комітетом ООН з прав осіб з інвалідністю, до першої доповіді України про виконання Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю на період до 2020 року»:

1. Затвердити регіональний план заходів з виконання рекомендацій, викладених у заключних зауваженнях, наданих Комітетом ООН з прав осіб з інвалідністю, до першої доповіді України про виконання Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю на період до 2020 року (далі – План заходів), що додається.

2. Керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації, головам райдержадміністрацій, міським головам міст обласного значення забезпечити виконання Плану заходів та інформувати про його виконання Департамент соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації щороку до 15 грудня для узагальнення та інформування облдержадміністрації щорічно до 25 грудня.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдерж-адміністрації Івасюка І.Д.



Голова обласної державної
адміністрації
В. КОРОВІЙ

Doro 131.doc