ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 



від 28 лютого 2017 року № 134



Про фінансування з державного бюджету на 2017 рік


Відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік», статті 18 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 22 Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2002 року № 228 «Про затвердження Порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ» та з метою підвищення відповідальності за використанням бюджетних коштів на утримання запасного пункту управління обласної державної адміністрації:

1. Управлінню фінансового та господарського забезпечення апарату облдержадміністрації (Мандренко Н.І.) включити до мережі облдержадміністрації (розпорядника коштів державного бюджету третього ступеню) Департамент цивільного захисту облдержадміністрації, скласти розподіл показників зведеного кошторису та розподіл коштів фонду державного бюджету суб’єкту мережі за КПКВ 9221010 «Мобілізаційна підготовка господарства області».

2. Директору Департаменту цивільного захисту облдержадміністрації Вовченку С.Д. забезпечити суворий контроль за розподілом, цільовим використанням коштів із державного бюджету, складанням звітності та своєчасним її поданням Головному управлінню Державної казначейської служби України у Вінницькій області.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижко А.П.




Голова обласної державної
адміністрації

В. КОРОВІЙ