ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ



від 02 березня 2017 року № 139



Про підготовку та відзначення 203-ї річниці від дня
народження Тараса Григоровича Шевченка


Відповідно до статті 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня», з метою відзначення на належному рівні 203-ї річниці від дня народження геніального поета, видатного письменника, художника, етнографа та громадського діяча Т. Г. Шевченка:

1. Затвердити заходи з підготовки та відзначення 203-ї річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка (далі – Заходи), що додаються.

2. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради з наданням грошової винагороди представників громадськості області, які зробили вагомий внесок у популяризацію творчості Т. Г. Шевченка, згідно з додатком.

3. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) профінансувати видатки з проведення Заходів коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші видатки, відповідно до кошторису.

4. Управлінню культури і мистецтв облдержадміністрації (Городинський С.С.) профінансувати видатки з проведення Заходів коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші культурно-освітні заходи та заклади, згідно із кошторисом.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдерж-адміністрації Івасюка І.Д.


Голова обласної державної
адміністрації
В. КОРОВІЙ


Doro 139.doc