ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ



від 17 березня 2017 року № 181




Про надання в оренду земельної ділянки



Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання публічного акціонерного товариства «Вінницяобленерго»:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду публічному акціонерному товариству «Вінницяобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії на території Жаданівської сільської ради Іллінецького району.

2. Надати в оренду публічному акціонерному товариству «Вінницяобл-енерго» строком на 10 років земельну ділянку площею 0,0968 га з кадастровим номером 0521282000:03:000:0010 за рахунок земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Жаданівської сільської ради Іллінецького району, за межами населеного пункту, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії (для обслуговування ПС 110/10 кВ «Сорока»).

3. Уповноважити Іллінецьку райдержадміністрацію (Лисак А.Р.) укласти договір оренди землі з публічним акціонерним товариством «Вінницяобленерго» з орендною платою в розмірі 5% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Відділу Держгеокадастру у Іллінецькому районі внести зміни в земельно-облікові документи.

5. Зобов’язати публічне акціонерне товариство «Вінницяобленерго»:

1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

2) здійснити державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою в установленому законом порядку.

6. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.
 

Голова обласної державної
адміністрації
В. КОРОВІЙ