ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ



від 23 березня 2017 року № 203



Про конкурс на зайняття вакантної посади державної служби
категорії «Б»



Відповідно до статей 6, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 22, 23 Закону України «Про державну службу», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 та Порядку визначення спеціальних вимог до осіб, які претендують на зайняття посад державної служби категорії «Б» і «В», затвердженого наказом Національного агентства з питань державної служби від 06 квітня 2016 року та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27 квітня 2016 року за № 647/28777:

1. Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» - заступника директора Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації.

2. Затвердити умови проведення конкурсу на зайняття вищеназваної вакантної посади, що додаються.

3. Відділу з питань персоналу апарату облдержадміністрації (Герасимюк К.Х.) забезпечити оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору на офіційному веб-сайті облдержадміністрації згідно з додатком та надіслати відповідну інформацію до Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях для розміщення на офіційному веб-сайті Національного агентства України з питань державної служби.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації Івасюка І.Д.

Підстава: лист Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації від 17 березня 2017 року № 02-1397.



Голова обласної державної
адміністрації
В. КОРОВІЙ


Doro 203.doc