ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 22 травня 2017 року       № 341

 

 

Про утворення конкурсної комісії з відбору інвестиційних проектів для часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва на реалізацію інвестиційних проектів

 

Відповідно до статті 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Порядку часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва на реалізацію інвестиційних проектів, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 28 квітня 2017 року № 303, зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції у Вінницькій області 05 травня 2017 року за № 59/1397:

 1. Затвердити такі, що додаються:

 1) склад конкурсної комісії з відбору інвестиційних проектів для часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва на реалізацію інвестиційних проектів;

 2) Положення про конкурсну комісію з відбору інвестиційних проектів для часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва на реалізацію інвестиційних проектів.

 2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

 Голова обласної державної

 адміністрації

В. КОРОВІЙ

  

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови

облдержадміністрації

22 травня 2017 року № 341

 

С К Л А Д

конкурсної комісії з відбору інвестиційних проектів для часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва на реалізацію інвестиційних проектів

ГИЖКО

Андрій Петрович

перший заступник голови облдержадміністрації, голова конкурсної комісії

МЕРЕЖКО

Володимир Миколайович

 

директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації, заступник голови конкурсної комісії

НАСІКОВСЬКА

Надія Никифорівна

 

заступник директора Департаменту міжна-родного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації – начальник управління розвитку підприємництва та централізованих капіталовкладень, секретар комісії

 

БАКУТА

Сергій Віталійович

начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Вінницькій області (за згодою)

ГВАЛТЮК

Олександр Леонідович

представник Національного банку України у Вінницькій області (за згодою)

КАЛІНІЧЕНКО

В’ячеслав Олександрович

 

голова громадської організації «Вінницький Бізнес клуб» (за згодою)

КОПАЧЕВСЬКИЙ Микола Анатолійович

директор Департаменту фінансів облдержадміністрації

НІКІТЮК

Валерій Петрович

в.о. директора Агенції регіонального розвитку Вінницької області (за згодою)

ПЕЧАЛІН

Олександр Валентинович

голова регіональної ради підприємців при облдержадміністрації (за згодою)

ПОЛІЩУК

Андрій Леонідович

голова постійної комісії обласної Ради з питань розвитку промисловості і підприємництва, інвестиційної та регуляторної політики (за згодою)

РЕДЧИК

Валерій Миколайович

 

віце-президент Вінницького регіонального відділення Українського союзу підприємців та промисловців (за згодою)

 

______________________

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови

облдержадміністрації

22 травня 2017 року № 341

 

П О Л О Ж Е Н Н Я

про конкурсну комісію з відбору інвестиційних проектів для часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва на реалізацію інвестиційних проектів

 1. Це Положення визначає порядок роботи конкурсної комісії з відбору інвестиційних проектів для часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва на реалізацію інвестиційних проектів (далі – Конкурсна комісія), шляхом часткової компенсації з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, що надаються банківськими установами.

 2. У своїй діяльності Конкурсна комісія керується законами України, нормативними актами Кабінету Міністрів України, Порядком часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва на реалізацію інвестиційних проектів, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 28 квітня 2017 року № 303, зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції у Вінницькій області 05 травня 2017 року за № 59/1397 та цим Положенням.

 3. Основним завданням Конкурсної комісії є розгляд документів, поданих суб’єктами малого і середнього підприємництва для участі в конкурсі, та прийняття рішення щодо визначення суб’єктів підприємництва, яким надається компенсація.

 4. Конкурсну комісію очолює перший заступник голови облдержадміністрації.

До складу Конкурсної комісії включаються представники структурних підрозділів облдержадміністрації, голова постійної комісії обласної Ради з питань розвитку промисловості і підприємництва, інвестиційної та регуляторної політики, представники громадських організацій та об’єднань суб’єктів господарювання.

 5. Формою роботи Конкурсної комісії є засідання, які скликаються головою Конкурсної комісії або заступником голови Конкурсної комісії (у разі відсутності голови Конкурсної комісії) за потреби.

Засідання Конкурсної комісії є правоможним, якщо на ньому присутні більш ніж половина її членів.

6. Підготовку матеріалів на засідання Конкурсної комісії здійснює установа «Агенція регіонального розвитку Вінницької області».

 7. Конкурсна комісія, здійснює оцінку інвестиційних проектів за критеріями та бальною оцінкою, визначеними Порядком часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва на реалізацію інвестиційних проектів, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 28 квітня 2017 року № 303, зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції у Вінницькій області 05 травня 2017 року за № 59/1397 та приймає рішення про надання компенсації.

 8. Рішення Конкурсної комісії приймається простою більшістю голосів її членів, присутніх на засіданні.

У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос головуючого на засіданні.

 9. Рішення Конкурсної комісії оформлюються протоколом, що підписується всіма членами Конкурсної комісії, які брали участь у голосуванні.

 

_______________________