ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 29 травня 2017 року       № 371

 

 

 

Про внесення змін до розпорядження голови

облдержадміністрації від 30 березня 2017 року № 224

 

Відповідно до пункту 6 частини першої статті 13, пункту 1 статті 22, пункту 2 статті 26 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою культурно-просвітницької місії формування єдиної української нації, популяризації кращих зразків української та світової опери, розвитку культурного туризму на Вінниччині та відзначення 140-річчя від дня народження видатного композитора, хорового диригента, педагога і громадського діяча Миколи Леонтовича:

 1. Внести до розпорядження голови облдержадміністрації від 30 березня 2017 року № 224 «Про підготовку та проведення Міжнародного фестивалю «ОПЕРАФЕСТ ТУЛЬЧИН» в рамках мистецького проекту «Музичне літо в Тульчині» такі зміни:

 1) доповнити розпорядження пунктом 2 такого змісту:

 «2. Затвердити заходи з підготовки та проведення Міжнародного фестивалю «ОПЕРАФЕСТ ТУЛЬЧИН» (далі – Заходи), що додаються.

 У зв’язку з цим пункти 2, 3, 4, 5, 6, 7 вважати 3, 4, 5, 6, 7, 8 відповідно.

 2) пункт 5 викласти в такій редакції:

«5. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) профінансувати видатки, пов’язані з проведенням Заходів коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші видатки, згідно з кошторисом.».

 2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Івасюка І.Д.

  

Перший заступник голови обласної

 державної адміністрації

А. ГИЖКО

 

 Doro 371