ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 29 травня 2017 року                                                     № 372

 

 

 

Про  відзначення в області Дня журналіста

та Дня працівників  видавництв, поліграфії  і книгорозповсюдження

 

Відповідно до указів Президента України від 25 травня 1994 року  № 251/94 «Про День журналіста», від 25 травня 1999 року № 563/99 «Про День працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження», рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня», з нагоди відзначення Дня журналіста та Дня працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження: 

 1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) здійснити організаційні заходи щодо відзначення в області Дня журналіста та Дня працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження.

 2. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради з наданням грошової винагороди журналістів, працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження згідно з додатком 1.

 3. Відзначити журналістські колективи згідно з додатком 2.

 4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) видатки, пов’язані з виплатою грошової винагороди до Почесної грамоти облдержадміністрації та обласної Ради та придбання цінних подарунків профінансувати за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті на інші видатки, відповідно до кошторису.

 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Івасюка І.Д.

 

 

Перший заступник голови  обласної

          державної адміністрації                                                       

А. ГИЖКО

 

Doro 372