ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 02 червня 2017 року                                                     № 382

 

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи позитивні висновки органів, що здійснюють контроль за використанням і охороною земель, клопотання приватного підприємства «САЛАНГ»:

 1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди приватному підприємству «САЛАНГ» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості із земель державної власності на території Ямпільської міської ради Вінницької області за межами населеного пункту.

 2. Надати приватному підприємству «САЛАНГ» в оренду терміном на 7 років земельну ділянку площею 0,8912 га з кадастровим номером 0525610100:03:001:0041 за рахунок земель промисловості на території Ямпільської міської ради Ямпільського району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

 3. Доручити Ямпільській райдержадміністрації (Вдовцов М.М.) укласти договір оренди земельної ділянки, зазначеної у пункті 1 цього розпорядження, з приватним підприємством «САЛАНГ» з орендною платою в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 4. Зобов'язати приватне підприємство «САЛАНГ»:

 1) виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

 2) здійснити державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою в установленому законом порядку.

 5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

 6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Перший заступник голови  обласної

          державної адміністрації                                                        

А. ГИЖКО