ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 06 червня 2017 року                                                     № 387

 

 

 

Про затвердження Положення про корпоративну
електронну пошту обласної державної адміністрації

 

Відповідно до закону України «Про місцеві державні адміністрації», регіональної Програми інформатизації «Електронна Вінниччина» на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням 4 сесії обласної Ради 7-го скликання від  11 лютого 2016 року № 44, з метою забезпечення правильного та ефективного використання обласною державною адміністрацією в роботі комп’ютерного устаткування, ресурсів мережі Інтернет, корпоративної електронної пошти, а також умов зберігання інформації та її розповсюдження:

 1. Затвердити Положення про корпоративну електронну пошту обласної державної адміністрації, що додається.

 2. Управлінню інформаційних технологій апарату облдержадміністрації (Солоненко І.В.) здійснювати підключення до електронної пошти автоматизованих робочих місць в облдержадміністрації, її структурних підрозділах та райдержадміністраціях і забезпечувати її безперебійне функціонування.

 3. Керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації, головам райдержадміністрацій, керівнику апарату облдержадміністрації Бойку В.О. забезпечити дотримання норм Положення про корпоративну електронну пошту обласної державної адміністрації в підпорядкованих підрозділах.

 4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                          

В. КОРОВІЙ

 

 

 Doro 387