ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 09 червня 2017 року                                                     № 397

 

 

 

Про Міжнародний фестиваль «OPERAFEST  TULCHIN»

 

 Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою культурно-просвітницької місії формування єдиної української нації, популяризації кращих зразків української і світової опери та розвитку культурного туризму на Вінниччині: 

 1. Управлінню культури і мистецтв облдержадміністрації (Городинський С.С.):

 1) передбачити в плані культурно-мистецьких заходів на 2018 рік проведення Міжнародного фестивалю «OPERAFEST TULCHIN» на території палацу Потоцьких;

 2) спільно з Департаментом будівництва, містобудування та архітектури облдержадміністрації (Романченко Д.В.) виготовити проектно-кошторисну документацію з реконструкції та оформлення ландшафтного дизайну території палацу Потоцьких.

 2. Департаменту фінансів облдержадміністрації (Копачевський М.А.) спільно з управлінням культури і мистецтв облдержадміністрації, Тульчинською райдержадміністрацією та виконкомом Тульчинської міської ради передбачити кошти на проведення Міжнародного фестивалю «OPERAFEST TULCHIN» у 2018 році.

 3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Івасюка І.Д.

    

 Голова обласної державної

          адміністрації                                                                          

В. КОРОВІЙ