ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 17 липня 2017 року                                                      № 502

 

Про відзначення Дня фізичної культури та спорту

 

Відповідно до Указу Президента України від 29 червня 1994 року № 340/94 «Про День фізкультури і спорту» та з метою відзначення на Вінниччині Дня фізичної культури і спорту:

 1. Утворити організаційний комітет з підготовки та проведення Дня фізкультури і спорту у складі згідно з додатком та затвердити заходи, що додаються.

 2. Головам райдержадміністрацій, міським головам міст обласного значення, Департаменту освіти і науки облдержадміністрації (Чорна О.А.) до 17 серпня 2017 року затвердити відповідний склад організаційних комітетів з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту у 2017 році і план проведення урочистостей та поінформувати про їх виконання управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації до 21 вересня 2017 року.

 3. Управлінню фізичної культури та спорту облдержадміністрації (Чернявський С.В.) поінформувати облдержадміністрацію і Міністерство молоді та спорту України про проведення заходів в області до 26 вересня 2017 року.

 4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) забезпечити висвітлення заходів, присвячених Дню фізичної культури і спорту, у місцевих засобах масової інформації.

 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Крученюка О.В.

 

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                          

В. КОРОВІЙ

 

Doro 502