ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 24 січня 2018 року                                                                          № 50

  

Про укладання договору оренди водного об’єкта

 

Відповідно до статей 17, 93, 122, 124, 134 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, враховуючи договір оренди землі              від 01 жовтня 2012 року, право оренди земельної ділянки зареєстровано в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 12 вересня 2017 року за № 22385358 та клопотання селянського /фермерського/ господарства «Колос»:

 1. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації (Ткачук М.Ф.):

 1) вжити заходів щодо розробки паспорта водного об’єкта та його погодження;

 2) укласти договір оренди водного об’єкта з селянським /фермерським/ господарством «Колос», площею 5,8976 га з кадастровим номером 0520884800:01:004:0003, на території Митківської сільської ради Гайсинського району, за межами населеного пункту, з річною орендною платою в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, терміном на 20 років, для рибогосподарських потреб, після виготовлення та погодження паспорта водного об’єкта.

 2. Уповноважити Гайсинську райдержадміністрацію на здійснення заходів з державної реєстрації за державою права власності на земельну ділянку, зазначену в підпункті 2 пункту 1 цього розпорядження.

 3. Відділу у Гайсинському районі Міжрайонного управління у Гайсинсь-кому та Іллінецькому районах Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

 4. Селянському /фермерському/ господарству «Колос» в 30-денний строк з моменту отримання, підписаного сторонами та погодженого Державним агентством водних ресурсів України, договору оренди водного об’єкта, зареєструвати його в установленому законодавством порядку.

 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної                                                      

        адміністрації                                                                             

В.КОРОВІЙ