ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

      від 06 лютого 2018 року                                                                         № 92                     

 

 

Про надання права першого та другого підпису

на фінансових документах

 

Відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 22 червня 2012 року № 758 «Про затвердження Порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18 липня 2012 року за                   № 1206/21518:

 1. Доручаю право першого підпису на фінансових документах, які подаються до Головного управління Державної казначейської служби України у Вінницькій області, першому заступнику голови облдерж-адміністрації Гижку Андрію Петровичу, заступнику голови облдержадмі-ністрації Броварнику Василю Михайловичу, право другого підпису – начальнику управління фінансового та господарського забезпечення – головному бухгалтеру апарату облдержадміністрації Мандренко Наталії Іванівні, начальнику відділу фінансового забезпечення управління фінансового та господарського забезпечення апарату облдержадміністрації Дмитрук Ірині Миколаївні.

 2. Управлінню фінансового та господарського забезпечення апарату облдержадміністрації (Мандренко Н. І.) оформити картку із зразками підписів та відбитком печатки.

 3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 30 травня 2016 року № 393 «Про надання права першого та другого підпису на фінансових документах».

 4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                              

             В. КОРОВІЙ