ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

24 травня 2019 року               № 381

 

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 93, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи розпорядження голови Піщанської райдержадміністрації від 13 листопада 2018 року № 459 «Про затвердження детального плану території» та клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «ЕО-Піщанська сонячна станція»:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «ЕО-Піщанська сонячна станція» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій на території Чорноминської сільської ради Піщанського району.

2. Надати в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «ЕО-Піщанська сонячна станція» терміном на 20 років земельну ділянку площею 15,5827 га з кадастровим номером 0523283400:01:001:0266 за рахунок земель запасу промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Чорноминської сільської ради Піщанського району, за межами населеного пункту, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (будівництва електростанції з використанням енергії сонця).

3. Доручити Піщанській райдержадміністрації (Крижанівський О.І.) укласти з товариством з обмеженою відповідальністю «ЕО-Піщанська сонячна станція» договір оренди землі з орендною платою в розмірі 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «ЕО-Піщанська сонячна станція»:

1)  виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

2) здійснити, в установленому законом порядку, державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

5. Контроль за надходження орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації

В. КОРОВІЙ