ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

24 травня 2019 року        № 385

 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду

 

Відповідно до статей 17, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, враховуючи державний акт на право постійного користування землею від 14 грудня 1998 року № ІІ-ВН          № 003072, клопотання селянського (фермерського) господарства «Подільське»:

1. Надати селянському (фермерському) господарству «Подільське» дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду, орієнтовною площею 38,10 га, на території Жежелівської сільської ради Козятинського району, за межами населеного пункту, для рибогосподарських потреб.

2. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької облдержадміністрації (Ткачук М.Ф.) вжити заходів щодо розробки паспорту водного об’єкта та його погодження.

3. Селянському (фермерському) господарству «Подільське»:

1) замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки проектній організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням;

2) при розробці проектно-кошторисної документації передбачити кошти на проведення проектних робіт та інших витрат, пов’язаних з наданням земельної ділянки;

3) зареєструвати земельну ділянку водного фонду в Державному земельному кадастрі.

4. Відведення земель провести в установленому порядку.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

адміністрації

В. КОРОВІЙ