РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

06 березня 2020 року

Вінниця

№ 174

 

Про припинення Департаменту будівництва, містобудування та архітектури

Вінницької обласної державної адміністрації шляхом поділу на управління будівництва

Вінницької обласної державної адміністрації та управління містобудування та архітектури  

Вінницької обласної державної адміністрації

 

Відповідно до статей 5, 47 Закону України «Про місцеві державні  адміністрації», статей 104-107 Цивільного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2012 року № 606 «Про затвердження рекомендаційних переліків структурних підрозділів обласної, Київської та Севастопольської міської, районної, районної в мм. Києві та Севастополі державних адміністрацій»:

1. Припинити Департамент будівництва, містобудування та архітектури Вінницької обласної державної адміністрації шляхом поділу на управління будівництва Вінницької обласної державної адміністрації та управління містобудування та архітектури Вінницької обласної державної адміністрації.

2. Утворити комісію з припинення шляхом поділу Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Вінницької обласної державної адміністрації (21050, м. Вінниця, вул. Театральна, 14) у складі згідно з додатком.

3. Установити двомісячний строк заявлення кредиторами своїх вимог до Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Вінницької обласної державної адміністрації, що припиняється, з дня оприлюднення відповідного повідомлення.

4. Заступнику голови облдержадміністрації О. Піщику попередити директора Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Вінницької обласної державної адміністрації Д. Романченка та заступника директора цього Департаменту А. Доброгодину про їх наступне вивільнення у зв’язку з припиненням вищеназваного Департаменту згідно з законодавством.

5. Заступникові директора Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Вінницької обласної державної адміністрації А. Доброгодині:

1) протягом трьох робочих днів з дня видання цього розпорядження повідомити про припинення Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Вінницької обласної державної адміністрації орган державної реєстрації та вжити інших організаційних заходів, пов’язаних із припиненням юридичної особи публічного права;

2) попередити працівників Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Вінницької обласної державної адміністрації про їх наступне вивільнення у зв'язку із припиненням юридичної особи публічного права.

6. Департаменту фінансів облдержадміністрації (М. Копачевський) розробити проект розпорядження голови облдержадміністрації щодо встанов-лення фонду оплати праці та видатків на утримання новоутворених структурних підрозділів облдержадміністрації та їх граничної чисельності.

7. Контроль за виконанням цього розпорядженням покласти на заступника голови облдержадміністрації О. Піщика.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації       

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ

 

 

 

 

 Додаток

до розпорядження голови

облдержадміністрації

06 березня 2020 року № 174

 

 

С К Л А Д

             комісії з припинення шляхом поділу Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Вінницької обласної державної адміністрації

 

Прізвище, ім'я, по батькові

Посада

Адреса місця проживання

Реєстраційний номер облікової картки платника податків

Серія і номер паспорту, ким і коли виданий

ДОБРОГОДИНА

Анатолій Петрович

заступник директора Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Вінницької облдержадміністрації - голова комісії

(персональні дані)

(персональні дані)

(персональні дані)

БОНДАР

Андрій Петрович

начальник фінансово-економічного відділу – головний бухгалтер Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Вінницької облдержадміністрації

(персональні дані)

(персональні дані)

(персональні дані)

СТРАШОК

Олександр Володимирович

головний спеціаліст-юрисконсульт Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Вінницької облдержадміністрації

(персональні дані)

(персональні дані)

(персональні дані)

 

 

 

Начальник відділу з питань персоналу

апарату облдержадміністрації   

Наталія  ПОЛЩУК