РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

11 березня 2020 року

Вінниця

№ 179

 

Про виділення коштів з резервного

фонду обласного бюджету

 

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 року № 415 «Про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду бюджету», від 24 березня 2004 року № 368 «Про затвердження Порядку класифікації надзвичайних ситуацій за їх рівнями», розпорядження Кабінету Міністрів України від 03 лютого 2020 року № 93 «Про заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV», протоколу обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації від 03 березня 2020 року № 6:

 

  1. Виділити Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації (Людмила Грабович) на безповоротній основі 664,0 тис. грн для запобігання занесенню та поширенню на території Вінницької області гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

 

  1. Департаменту фінансів облдержадміністрації (Микола Копачевський) видатки, передбачені пунктом 1 цього розпорядження, профінансувати коштом резервного фонду обласного бюджету.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації       

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ