РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

17 березня 2020 року

Вінниця

№ 194

 

Про внесення змін до відомостей

про юридичну особу

 

Відповідно до статті 5 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», частини четвертої статті 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань»:

1. Виключити з числа осіб, які мають право вчиняти дії від імені Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфра-структури Вінницької облдержадміністрації без довіреності, у тому числі підписувати договори, подавати документи для державної реєстрації тощо Данильченка Віктора Миколайовича.

2. Голові комісії з ліквідації Департаменту житлово-комунального госпо-дарства, енергетики та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації Віталію Мизюку забезпечити внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, передбачених пунктом 1 цього розпорядження.

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдерж-адміністрації від 05 вересня 2019 року № 691 «Про внесення змін до відомостей про юридичну особу».

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Олександра Піщика.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації 

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ