РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

17 квітня 2020 року

Вінниця

№ 282

  

Про надання в оренду

земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання фізичної особи-підприємця Фіцури Олександра Олександровича:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), на якій знаходиться комплекс будівель і споруд автозаправної станції, фізичній особі-підприємцю Фіцурі Олександру Олександровичу для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу.

2. Надати в оренду фізичній особі-підприємцю Фіцурі Олександру Олександровичу строком на 20 років земельну ділянку площею 0,2500 га з кадастровим номером 0520480900:04:002:0129 із земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Великокиріївської сільської ради Бершадського району, за межами населених пунктів, для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу.

3. Уповноважити Бершадську райдержадміністрацію (Валентин Русна-ченко) укласти з фізичною особою-підприємцем Фіцурою Олександром Олександровичем договір оренди землі з орендною платою в розмірі 12 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Зобов’язати фізичну особу-підприємця Фіцуру Олександра Олександро-вича:

1) здійснити, в установленому законодавством порядку, державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельної ділянки;

2) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної податкової служби України.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

 

Голова обласної державної

адміністрації   

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ