РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

27 квітня 2020 року

Вінниця

№ 293

 

Деякі питання оплати праці

працівників  облдержадміністрації

 

Відповідно до частини першої статті 29 Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» та постанови Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2016 року № 304 «Про умови оплати праці посадових осіб, керівників та керівних працівників окремих державних органів, на яких не поширюється дія Закону України «Про державну службу»:

1. Взяти до відома, що у квітні 2020 року та на період до завершення місяця, в якому відміняється карантин, установлений Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, заробітна плата працівників облдержадміністрації, на яких не поширюється дія Закону України «Про державну службу» нараховуються у розмірі, що не перевищує 10 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої на 01 січня 2020 року. При цьому у зазначеному максимальному розмірі не враховуються суми допомоги по тимчасовій непрацездатності, допомоги для оздоровлення, матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань та оплата щорічної відпустки.

2. Управлінню фінансового та господарського забезпечення апарату облдержадміністрації (Наталія Мандренко) здійснювати нарахування заробітної плати працівникам облдержадміністрації, на яких не поширюється дія Закону України «Про державну службу» у квітні 2020 року до завершення місяця, в якому відміняється карантин, установлений Кабінетом Міністрів України в розмірі, що не перевищує 10 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої на 01 січня 2020 року.

 

 

 

Голова обласної державної

адміністрації         

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ