РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

28 квітня 2020 року

Вінниця

№ 294

 

Про відзначення ювілярів

 

Відповідно до рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня»:

1. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради з виплатою грошової винагороди:

ПОДОЛИННОГО Анатолія Мусійовича – засновника і  активного діяча обласної організації Товариства української мови ім. Т. Шевченка «Просвіта», письменника, фольклориста, краєзнавця, кандидата філологічних наук, заслуженого працівника культури України –  за багаторічну сумлінну працю, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок в культурний розвиток Вінниччини та з нагоди 80-річного ювілею;

ЄЛІСЕЄВУ Світлану Миколаївну – відповідального редактора літера-турно-мистецького альманаху «Стожари», члена Національної спілки журналістів України,  вчителя-методиста, поетесу-піснярку – за активну життєву позицію, вагомий особистий внесок в культурний розвиток Віннич-чини та з нагоди  70-річного ювілею.

2. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Світлана Василюк) профінансувати видатки, пов’язані з виплатою грошових винагород до Почесних грамот обласної державної адміністрації та обласної Ради та придбанням квіткової продукції, коштом передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Ігоря Івасюка.

 

 

 Голова обласної державної

 адміністрації   

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ